CAFÉ+CO SLOVENIJA

DELIKOMAT D.O.O.

DELIKOMAT je slovensko podjetje, kjer že 25 let skrbimo za bogato in kvalitetno ponudbo kav, toplih napitkov in prigrizkov v številnih podjetjih, šolah, bolnišnicah, bencinskih servisih in drugih ustanovah.  Zaupa nam več kot 3 tisoč podjetij, ki nam prepuščajo prijetno skrb, da njihove zaposlene in poslovne partnerje razvajamo z odlično kavo. Podjetje Delikomat s široko servisno mrežo oskrbuje kar 6 tisoč avtomatov po vsej Sloveniji in zaposluje že več kot 110 ljudi. Kavomati ponujajo kave priznanih blagovnih znamk (Jacobs, Nescafe, Barcafe, …), odlikujejo pa jih tudi hitrost priprave in enostavnost plačila.

V podjetju uvajamo najsodobnejše tehnologije plačilnih sistemov, ki omogočajo tudi že plačila s kreditnimi in debitnimi karticami, kreditnim ključem in mobilnim telefonom. Razvoj podjetja je posledica stalnih procesnih izboljšav, izboljševanja storitve servisiranja in številnih novosti v ponudbi.

POLITIKA PODJETJA ⇐

Formula našega uspeha 
Naš uspeh oblikujejo znanje, vlaganja v razvoj, trud ter nenehna prizadevanja po spreminjanju stvari na bolje. Zasluge za naš uspeh pripisujemo tudi mreži in potencialu velikega mednarodnega podjetja, ki nam prinaša sinergijske učinke pri doseganju skupne kvalitete surovin in drugih standardov poslovanja.

ISO CERTIFIKATI ⇐

V kolikor nam želite poslati svoj življenjepis to storite preko te povezave: ZAPOSLITEV

Skupina CAFÉ+CO priznava osnovna načela zaščite podatkov v Evropski uniji in ustrezno poskrbi za zagotovitev skladnosti ureditvenih določil UREDBE (EU) 2016/679 EVROPSKEGA PARLAMENTA IN SVETA (DSGVO).
Osebni podatki se zato zbirajo, obdelujejo in posredujejo samo, če obstaja ustrezna pravna podlaga (6. člen DSGVO), pri čemer se upošteva skladnost z osnovnimi načeli obdelave podatkov (5. člen DSGVO).

SEDEŽ PODJETJA

Delikomat d.o.o., Tržaška cesta 43a, 2000 Maribor

E: info@delikomat.si | 080 80 44 | T: 02 330 33 30 | F: 02 330 33 31

PE LJUBLJANA

Delikomat d.o.o., Brnčičeva 17a, 1000 Ljubljana

E: info@delikomat.si | 080 80 44

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Varovanje osebnih podatkov.
I Accept