Kdo smo

café+co by DELIKOMAT d.o.o.

DELIKOMAT je slovensko podjetje, kjer že 30 let skrbimo za bogato in kvalitetno ponudbo kav, toplih napitkov in prigrizkov v številnih podjetjih, šolah, bolnišnicah, bencinskih servisih in drugih ustanovah. Zaupa nam več kot tisoč podjetij, ki nam prepuščajo prijetno skrb, da njihove zaposlene in poslovne partnerje razvajamo z odlično kavo. Podjetje Delikomat s široko servisno mrežo, z več kot 140 zaposlenimi, oskrbuje več kot 5 tisoč avtomatov po vsej Sloveniji. Kavomati ponujajo kave priznanih blagovnih znamk (Jacobs, Naber, Gimoka, Barcafe, …), odlikujejo pa jih tudi hitrost priprave in enostavnost plačila.

V podjetju uvajamo najsodobnejše tehnologije plačilnih sistemov, ki omogočajo plačila s kreditnim ključem, mobilnim telefonom, aplikacijami, kreditnimi in debitnimi karticami. Razvoj podjetja je posledica stalnih procesnih izboljšav, izboljševanja storitve servisiranja in številnih novosti v ponudbi.

FORMULA USPEHA:
 oblikujejo ga znanje, vlaganja v razvoj, trud ter nenehna prizadevanja po spreminjanju stvari na bolje. Zasluge za naš uspeh pripisujemo tudi mreži in potencialu velikega mednarodnega podjetja, ki nam prinaša sinergijske učinke pri doseganju skupne kvalitete surovin in drugih standardov poslovanja.

café+co SLOVENIJA

DELIKOMAT d.o.o.

CENTRALA - PE MARIBOR

Tržaška cesta 43a
2000 Maribor, Slovenija
T: 02 330 33 30 | 080 80 44
E: info@delikomat.si


Poslovodstvo:


Leopold Vehovar, direktor

Karl Weiländer, direktor

Nina Ignjatović, prokuristka, vodja financ in računovodstva

Gregor Gorenc, prokurist, vodja prodaje


Vpis v registru

  • Prodajni avtomati; Trgovina
  • Datum vpisa: 23.11.1994
PE LJUBLJANA

Brnčičeva ulica 17a
1000 Ljubljana


PE JESENICE

Ulica heroja Verdnika 22
4270 Jesenicecafé+co International

Tukaj lahko najdete več podrobnosti o skupini café+co.

O skupini café+co

Karte slowenien 1000x670px