Zwei Tassen Kaffee auf einem Tisch, im Hintergrund ein Platz mit bunten Häuserfronten
1000 g Packung Gianni Italian Roast

Temperamenten Italijan

Ciao Gianni

Pravi Italijan. Temno italijansko praženje je impresivno s polnim okusom in intenzivnimi čokoladnimi notami.
V pražarno kave

Lastnosti

Polnega okusa z intenzivnimi čokoladnimi notami

4 od 5 zrn

Ciao Gianni!

Prvi prototip espresso aparata so izdelali v Milanu že leta 1855, vendar je trajalo vse do leta 1901, da je Luigi Bezzera iz Milana patentiral prvi espresso aparat na paro. Ciao Gianni iz café+co vsebuje italijanski temperament, italijansko inventivnost in predvsem italijanski okus.
In kot vsi vemo, je izjemno dober.

Bi želeli malo blažjo različico?

Potem je naš Servus Johann morda prava stvar za vas! S svojo blago aromo vas popelje v svet dunajskih kavarn. Prepustite se ugrabiti!

Servus Johann

Hand bei der Entnahme von Kaffeebohnen aus einem Röstautomaten mit einem speziellen Löffel

Naša posebnost je počasno praženje kavnih zrnj

Izbrana zrna imajo dovolj časa, da v naših lastnih pražarnah kave z nežnim in dolgotrajnim praženjem razvijejo svoj polni okus. Zaradi te tradicije praženja je vsak odmor za kavo čutno doživetje.

Izvedite več

Odkrijte več izdelkov

Morda bi vas zanimali tudi naslednji izdelki

Kaffeetasse

Naša pražarna kave - Največji kavni užitek?

Kava je sopotnica vseh naših številnih življenjskih situacij, je družabna, spodbudna, močnega značaja in... Življenje s kavo je polnejše, pričara čutne in aromatične trenutke. Njena priprava in izdelava zahteva potrpljenje in odgovornost, zato mi izbrana kavna zrnja pražimo le ročno in na tradicionalni način.

Ste za? Kontaktirajte nas!

Imate vprašanja?

Imate vprašanja?

Vprašanja & odgovori

café+co

Še več informacij o café+co najdete tukaj

O nas