Eine lächelnde Frau hält einen Kaffeebecher mit geschlossenen Augen

Avtomati - Naši avtomati za perfektno pavzo

Topli napitki prostostoječih avtomatov

Želite Cappuccino, Espresso, Macchiato, čaj ali kakav? Izvolite! Naši kavomati in avtomati za tople napitke navdušujejo tako zahtevne poznavalce kave kot vse sorte sladokuscev. Od 10 do 1000 skodelic napitkov dnevno, vse to omogočimo.

Poglej vse

Avtomati za prigrizke in hladne pijače

Čokoladica za energijo, hladna pijača za osvežitev ali kak drug prigrizek za potešitev lakote? Brez težav si lahko vse to priskrbite na naših kul avtomatih za prigrizke in hladne pijače. Ki so na razpolago pri vas 365 dni v letu in delujejo 24 ur na dan.

Poglej vse

café+co na kolesih

Vsaka skodelica dobre kave je posebno doživetje!

Zabava za zaposlene, dogodek za stranke ali zasebna praznovanja...ob skodelici sveže skuhane, aromatične kave je sprostitev zagotovljena. Tudi potujoči café+co na kolesih naredi vsak dogodek perfektni dogodek z najboljšo kavo.
APE Mockup CD 2022

café+co kotiček

Od kavnega kotička do mini marketa

Ali gre za nakupovalni center, letališče, bolnišnico, dom za ostarele ali kaj drugega, obstaja veliko krajev kjer se ljudje srečujejo, ali čakajo ali samo uživajo na pavzi. Café+co kotiček ponuja vse kar potrebujete za najboljši oddih. Kava, topli napitki, prigrizki, hladne pijače in drugo.
Cc Corner innen Mockup

Pripravljeni?

Kontaktirajte nas ali obiščite naš razstavni prostor! Z veseljem vam ponudimo perfektno pavzo z najboljšo kavo in drugimi toplimi napitki, hladno pijačo in prigrizki.

Imate vprašanje?

Tukaj najdete odgovore na najpogostejša vprašanja.

Vprašanja & odgovori

café+co skupina

Tukaj najdete še več podrobnosti o café+co.

O nas