CAFÉ+CO INTERNATIONAL HOLDING

Mednarodno korporacijo café+co International Holding sestavlja trenutno 15 hčerinskih podjetij v 10 državah in je vodilni oskrbovalec podjetij s kavo, toplimi napitki, prigrizki in pijačami na širšem območju srednje in vzhodne Evrope.

Našim storitvam, ki temeljijo na oskrbi avtomatov s kavnimi pa tudi drugimi toplimi napitki, osvežilnimi pijačami ter prigrizki, v 10 državah zaupa več kot 40.000 podjetij in javnih organizacij. Na zemljevidu se skupina café+co razprostira od Bodenskega jezera na zahodu in vse do Moskve na vzhodu. Letno, na več kot  70.000 café+co lokacijah, prodamo več kot pol milijarde napitkov oziroma izdelkov, kar pomeni, da naše avtomate dnevno obišče približno 1,5 milijona kupcev v podjetjih, organizacijah, ustanovah, kot tudi na dogodkih na najvišjem nivoju.

Zgodovina café+co

Leta 1972 je bil na Dunaju v Avstriji ustanovljen DELIKOMAT, ki se je kasneje združil s podjetjem VENDARE in preimenoval v café+co International Holding, ter je trenutno največji avstrijski ponudnik in oskrbovalec avtomatov vseh vrst. Od leta 1994 DELIKOMAT preko svojih hčerinskih podjetij (ko je bilo ustanovljeno prvo prav v Sloveniji) posluje tudi v drugih državah Evrope. Skupina café+co International s centralo v Avstriji posluje še v državah: Češka, Madžarska, Nemčija, Poljska, Romunija, Rusija, Slovaška, Slovenija in Srbija, ter trenutno skupno zaposluje več kot 1.900 ljudi.

café+co International Holding GmbH
Vorarlberger Allee, 1230 Wien
T +43  (0)1  680 85-267, F +43  (0)1  680 85-84,
E office@cafeplusco.com