Prigrizki in hladni napitki po vaši izbiri.

Z našimi ‘snack’ rešitvami do #perfektnepavze. Vašim potrebam se prilagajamo z individualno oblikovano ponudbo izdelkov in plačilnih sistemov.

Cold Drink Lift

Hladni napitki v plastenkah ali pločevinkah – osvežitev za vsak okus, v vsakem trenutku.

Spirali XL

Avtomata Spirali XL G & G-Lift – ponudba prigrizkov in pijač po vaši izbiri.

Aquapush vodni bar

Café+co predstavlja inovativen vodni pitnik AQUAPUSH Design Line – tehnični napredek, ki prihrani stroške in ščiti okolje.

“V našem podjetju s 15 zaposlenimi, v treh skupinah, smo vedno razpravljali o tem katera kava je boljša. Morali bi kupiti že tretji kavni aparat, ko smo se odločili in poklicali café+co, kot nam je namignil in svetoval naš poslovni partner. Od takrat uporabljamo perfektno rešitev in storitev, ter pijemo kavo s katero smo vsi zadovoljni, po optimalni ceni za to vrsto storitve.”

#PERFEKTNAPAVZA

OD 1O ZAPOSLENIH:
PAMETNEJŠI RAČUNAJO V PORCIJAH.

Café+co rešitve za oskrbo iz prodajnih avtomatov so sestavljene iz treh komponent, ki ste jo kot stranka že plačali z vsakim nakupom kave ali drugega toplega napitka. Te komponente so: avtomat, tekoča oskrba in ažuren servis. Za potrebno polnjenje ali v primeru tehničnih težav enostavno pokličite naš klicni center, ali pa nam pošljete E-mail. Sporočite le številko avtomata, s katero je označeno vsako prodajno mesto ter vrsto težave in nemudoma se zaženejo naši servisni postopki.

Zakaj na tej strani ne boste našli nobenih cen? 

Skoraj vsako podjetje ima različne potrebe in zahteve v zvezi s ponudbo kavnih napitkov. Café+co je nenazadnje partner več tisoč strankam v 10-ih evropskih državah zato, ker lahko vedno ponudimo najboljšo rešitev in raznovrstne možnosti. Skupaj z vami določimo vaše potrebe ter izberemo za vas najprimernejši sistem oskrbe. Zagotovimo seveda, da se lahko zanesete na ceno, storitev in ponudbo. Vse kaj drugega ne bi bila #perfektnapavza.

Želim ponudbo

DODATNE REŠITVE

Trajnost

Zagotovljena kakovost
od rastline do reciklaže.

Mali kavni avtomati

Udobno naročajte na spletu
in uživajte doma ali v pisarni.

Surovine

Med užitkom ne delajte pavze,
naročite surovine na spletu.