Spoznajte café+co kavni catering.

Na prireditvah je kava običajno zgolj postranskega pomena. Po našem prepričanju popolnoma neupravičeno. Kajti po vsakem kanapeju ali manjšem prigrizku povprečnemu človeku, ob kakšnem keksu, zadiši tudi kava. In zakaj si ne bi takrat privoščili skodelico prave kave iz café+co kavnega bara? Ni več ovir, da ne bi vaše goste tudi na prireditvah in dogodkih razvajali z vonjem in okusom najboljše aromatične kave.

Velika prireditev – raznolike možnosti

Na sejmih z veliko obiskovalci je težko za vse pripraviti ‘pravo’ kavo. café+co je z mobilnim kavnim cateringom, s perfektno storitvijo že uspelo. Velikost prireditve in število povabljenih ne smejo vplivati na konstantno zanesljivo storitev in kvaliteto napitkov. Ne glede na to ali pripravljate kongres, seminar, zabavo, sprejem, promocijo, ipd. je ob vedno aromatični kavi vse lažje. Po vsej Sloveniji so lahko prisotni tudi café+co projekti, ki vam z veseljem pripravijo vašo #perfektnopavzo.

Pišite nam

“Ob zadnjem srečanju za naše zunanje sodelavce smo se odločili za kavni catering café+co projektov, ki je presegel vsa naša pričakovanja s strokovnim osebjem, kavnimi bari in praktičnim demo vozilom. Zagotovo bomo postali stalni uporabniki kavnega cateringa café+co projektov.”

#PERFEKTNAPAVZA