Project Description

MISLI ZELENO! VAŠA ZAVESTNO DOBRA ODLOČITEV.

Vaša zavestna odločitev za vašo prehrano.
café+co olajša odločitev vsem strankam, ki se zavedajo pomembnosti zdrave prehrane. Zato vam ponujamo, tako v avtomatih s prigrizki, kakor tudi s toplimi napitki, Misli Zeleno – trajnostne in biološke proizvode.

Vaša zavestna odločitev, narediti nekaj dobrega.
Z nakupom Fairtrade, Rainforest Alliance in z UTZ certificiranih proizvodov podpirate ljudi in življenjske pogoje proizvajalcev v deželah v razvoju.

Okusna inovacija!
Nenehoma se veča zavest in povpraševanje po zdravih živilih. Naraščujoče mobilna družba se zavestno odloča in zahteva tudi pri prigrizkih in napitkih iz avtomatov visoko kvalitetna živila.

café+co je na področju ponudbe iz avtomatov ‘trajnostni’ pionir in lahko s svojo Misli Zeleno paleto proizvodov izpolni prav takšne zahteve. Jasna, nedvoumna označitev proizvodov omogoča uporabnikom, da takoj prepoznajo ”Misli Zeleno prigrizke in napitke.

MISLI ZELENO – zavestno uživaj.

café+co oznaka MISLI ZELENO je sama po sebi dovolj razumljiva. Vsi označeni proizvodi spadajo v eno izmed katerogij: brez glutena, veganski, z manj ali brez sladkorja, ali pa so iz biološke pridelave. Večina je označenih tudi z vsaj eno od priznanih, certificiranih oznak kot so Fairtrade, Rainforest Alliance ali UTZ. V asortimanu pa imamo tudi slovenske proizvode, ki ustrezajo zahtevanim kriterijem.

MISLI ZELENO na področju oskrbe iz avtomatov določa nove standarde, ki že danes ustrezajo zahtevam modernih potrošnikov.

DODATNE REŠITVE

Trajnost

Zagotovljena kakovost
od rastline do reciklaže.

MALI KAVNI AVTOMATI

Udobno naročajte na spletu
in uživajte doma ali v pisarni.

Surovine

Udobno naročajte na spletu
in uživajte doma ali v pisarni.