Kava za na pot, kot v kavarni.
Sedaj popolnoma avtomatično.

Kdor jamči za #PERFEKTNOPAVZO, mora skrbeti za inovacije.

#PERFEKTNAKAVA Coffe to Go iz avtomatskih kavnih sistemov? Je to resničnost?

Vedno, saj prihaja iz café+co. Vedno v koraku s časom in modernimi smernicami, s ponudbo, ki navdušuje vse kavoljubce.

»PERFEKTNAPAVZA je stanje, ko stojite pred najnovejšim kavnim avtomatov Coffee-To-Go in se z očmi sprehajate po zapeljivem izboru kavnih napitkov in kavnih specialitet,. Izberete napitek. V nekaj sekundah je pripravljen za vas v hudomušno oblikovanem lončku s pokrovom.

Espresso s kremasto peno? Caffe Latte? Irish cappuccino? Ali pa Coffee To-Go? Vse to lahko dobite samo s pritiskom na gumb “Vaše osebno svetovanje.

Zaslužite si in dobili boste #PERFEKTNOKAVO kot tudi #PERFEKTNOPAVZO.

JE ZMANJKALO KAVE?
NAROČITE SEDAJ.

Naroči

Naše rešitve za oskrbo iz prodajnih avtomatov

Za zagotovitev #PERFEKTNEPAVZE z učinkovito oskrbo za vaše podjetje, vam bo z veseljem svetovala naša izkušena ekipa.

Vaše osebno svetovanje

“Vsi smo bili presenečeni nad ‘našim’ novim Profi2Go avtomatom. Prava mleta kava To-Go, da ne omenjamo specialitet, ki si jih vsak sedaj z veseljem odnese tudi na svoje delovno mesto.”

#PERFEKTNAPAVZA

café+co rešitve za oskrbo iz prodajnih avtomatov so sestavljene iz treh komponent, ki ste jo kot stranka že plačali z vsakim nakupom kave ali drugega toplega napitka. Te komponente so: avtomat, tekoča oskrba in ažuren servis. Za potrebno polnjenje ali v primeru tehničnih težav enostavno pokličite naš klicni center, ali pa nam pošljete E-mail. Sporočite le številko avtomata, s katero je označeno vsako prodajno mesto ter vrsto težave in nemudoma se zaženejo naši servisni postopki.

Zakaj na tej strani ne boste našli nobenih cen? 

Skoraj vsako podjetje ima različne potrebe in zahteve v zvezi s ponudbo kavnih napitkov. café+co je nenazadnje partner več tisoč strankam v 12 evropskih državah zato, ker lahko vedno ponudimo najboljšo rešitev in raznovrstne možnosti. Skupaj z vami določimo vaše potrebe ter izberemo za vas najprimernejši sistem oskrbe. Zagotovimo seveda, da se lahko zanesete na ceno, storitev in ponudbo. Vse kaj drugega ne bi bila #perfektnapavza.

Želim ponudbo

Prigrizki & napitki

Trajnost

Zagotovljena kakovost
od rastline do reciklaže.

Mali kavni avtomati

Udobno naročajte na spletu
in uživajte doma ali v pisarni.

Surovine

Med užitkom ne delajte pavze,
naročite surovine na spletu.