Bencinska črpalka, nakupovalno središče
ali železniška postaja? Najboljša kava je povsod!

#PERFEKTNAKAVA, okusni prigrizki in osvežilne pijače so lahko v vaši ponudbi lažje kot si mislite.

Razpolagate z dostopno javno površino v razstavne ali prodajne namene?

Sistem kavnih avtomatov in hladilnikov s prigrizki in napitki bodo perfektno popestrili vašo prodajno ponudbo. Vaše stranke bodo zadovoljne z raznolikim in zdravim izborom, sodobnimi plačilnimi rešitvami in preprosto vedno najboljšo kavo.

Espresso s kremasto peno? Caffe Latte? Irish cappuccino? Ali pa Coffee-To-Go? Vse to lahko dobite samo s pritiskom na gumb Vaše osebno svetovanje.

Niste prepričani? Potem takoj preverite moderne kombinacije sendvičev, priljubljene slane in sladke prigrizke ali pa osvežilne napitke.

Zaslužite si in dobili boste #PERFEKTNOKAVO kot tudi #PERFEKTNOPAVZO.

JE ZMANJKALO KAVE?
NAROČITE SEDAJ.

Naroči

Popolna in zanesljiva oskrba na enem mestu, za vaše zadovoljstvo.

Za zagotovitev #PERFEKTNEPAVZE z učinkovito oskrbo za vaše podjetje, vam bo z veseljem svetovala naša izkušena ekipa.

Vaše osebno svetovanje

café+co kotiček za #perfektnopavzo
Popolna in optimalna oskrba na enem mestu.

Sveže. Hitro. Vedno razpoložljivo. Tako kot imamo to radi moderni ljudje, tako smo tudi zasnovali in uresničujemo naš café+co kotiček za #PERFEKTNOPAVZO. V bolnišnicah, bencinskih črpalkah, železniških postajah in podobnih javnih prostorih – moderni plačilni sistemi, popolna ponudba prigrizkov in napitkov, kava za na pot… Uživate lahko, kadarkoli si to zaželite, brez čakanja v vrsti. Mimogrede si vzemite čas za svojo malo a #PERFEKTNOPAVZO.

Vaš kotiček za #perfektnopavzo

Rhea x2

“NAŠE PODJETJE ZA UPRAVLJANJE ZGRADB IN PROSTOROV JE V CAFÉ+CO NAŠLO OPTIMALNEGA PARTNERJA NA PODROČJU OSKRBE IZ AVTOMATOV V ZGRADBAH IN OBJEKTIH JAVNEGA ZNAČAJA. ZADOVOLJNI SMO S SVETOVANJEM, IZVEDBO IN KVALITETO STORITEV. DOBRA POTEZA ZA NAŠ IMAGE IN NAŠ PROMET.”

#PERFEKTNAPAVZA

Perfektna kava povsod & kadarkoli:
#perfektnapavza v javnih prostorih.

café+co rešitve za oskrbo iz prodajnih avtomatov so sestavljene iz treh komponent, ki so: avtomat, tekoča oskrba in ažuren servis. Za potrebno polnjenje ali v primeru tehničnih težav enostavno pokličite naš klicni center, ali pa nam pošljite E-mail. Sporočite le številko avtomata, s katero je označeno vsako prodajno mesto ter vrsto težave in nemudoma se zaženejo naši servisni postopki.

Strokovno svetovanje, prilagojena ponudba in vrhunska storitev: vaša cena je vedno najboljša.

Skoraj vsako podjetje ima različne potrebe in zahteve v zvezi s ponudbo kavnih napitkov. café+co je nenazadnje partner več tisoč strankam v 12 evropskih državah zato, ker lahko vedno ponudimo najboljšo rešitev in raznovrstne možnosti. Skupaj z vami določimo vaše potrebe ter izberemo za vas najprimernejši sistem oskrbe. Zagotovimo seveda, da se lahko zanesete na ceno, storitev in ponudbo. Vse kaj drugega ne bi bila #PERFEKTNAPAVZA.

Želim ponudbo

DODATNE REŠITVE

Trajnost

Zagotovljena kakovost
od rastline do reciklaže.

Mali kavni avtomati

Udobno naročajte na spletu
in uživajte doma ali v pisarni.

Surovine

Med užitkom ne delajte pavze,
naročite surovine na spletu.