Sodobne rešitve za oskrbo v proizvodnih obratih:
ko sta pomembni izvedba in kvaliteta.

Perfektna oskrba, visoka kvaliteta storitev ter dosledna kakovost izdelkov za zadovoljstvo vsakega uporabnika so osnova za #PERFEKTNOPAVZO.

Med zasluženo pavzo čakate v vrsti za svojo kavo? Za svojo osvežilno pijačo?

V velikih podjetjih mora vse tudi #PERFEKTNAPAVZA delovati kot »švicarska« ura.

Popolna ponudba iz avtomatov, ki je zdrava, učinkovita in kakovostno optimizirana mora med odmori izničiti izgube časa za #PERFEKTNOPAVZO.

Vsak dan nekaj sto, ali celo nekaj tisoč porcij kave, toplih napitkov, pijač ali prigrizkov zahteva predvsem tehnično in logistično popolnost. Kava in drugi kavni napitki morajo biti preprosto najboljši! Izbira prodajnih izdelkov mora biti usklajena z željami zaposlenih.

Naš moto je: #PERFEKTNAPAVZA mora imeti enostavno perfekten okus.

Espresso s kremasto peno? Caffe Latte? Irish cappuccino? Ali pa Coffee-To-Go? Vse to lahko dobite samo s pritiskom na gumb Vaše osebno svetovanje.

Zaslužite si in dobili boste #PERFEKTNAKAVA kot tudi #PERFEKTNOPAVZO.

JE ZMANJKALO KAVE?
NAROČITE SEDAJ.

Naroči

Raznovrstno. Preračunljivo. Nezanemarljivo. #perfektnapavza tudi za velika podjetja.

Za zagotovitev #perfektnepavze z učinkovito oskrbo za vaše proizvodno podjetje, vam bo z veseljem svetovala naša izkušena ekipa.

Vaše osebno svetovanje

Rhea X2

“PODJETJA, KI POSLUJEJO V VEČ IZMENAH, POTREBUJEJO PERFEKTNO OSKRBO S KAVO, NAPITKI IN PRIGRIZKI. CAFÉ+CO NAS JE PREPRIČAL S SVOJIMI PRILAGOJENIMI REŠITVAMI, KI SO ZA NAS NA PRVEM MESTU RAZVESELJIVE TUDI S CENOVNEGA VIDIKA.”

#PERFEKTNAPAVZA

50 ALI VEČ ZAPOSLENIH:
TAKŠNA JE #PERFEKTNAPAVZA TUDI
V PROIZVODNIH PODJETJIH.

café+co rešitve za oskrbo iz prodajnih avtomatov so sestavljene iz treh komponent, ki ste jo kot stranka že plačali z vsakim nakupom kave ali drugega toplega napitka. Te komponente so: avtomati, tekoča oskrba in ažuren servis. Za potrebno polnjenje ali v primeru tehničnih težav enostavno pokličite naš klicni center, ali pa nam pošljete E-mail. Sporočite le številko avtomata, s katero je označeno vsako prodajno mesto ter vrsto težave in nemudoma se zaženejo naši servisni postopki.

Strokovno svetovanje, prilagojena ponudba in vrhunska storitev: vaša cena je vedno najboljša. 

Skoraj vsako podjetje ima različne potrebe in zahteve v zvezi s ponudbo kavnih napitkov. café+co je nenazadnje partner več tisoč strankam v 12 evropskih državah zato, ker lahko vedno ponudimo najboljšo rešitev in raznovrstne možnosti. Skupaj z vami določimo vaše potrebe ter izberemo za vas najprimernejši sistem oskrbe. Zagotovimo seveda, da se lahko zanesete na ceno, storitev in ponudbo. Vse kaj drugega ne bi bila #perfektnapavza.

Pridobite svojo ponudbo

DODATNE MOŽNOSTI

Trajnost

Zagotovljena kakovost
od rastline do reciklaže.

Mali kavni avtomati

Udobno naročajte na spletu
in uživajte doma ali v pisarni.

Surovine

Med užitkom ne delajte pavze,
naročite surovine na spletu.