Do 25 oseb:
365 dni #perfektnepavze.

#PERFEKTNAKAVA je optimalna kombinacija najboljših zrn kave, minimalnih stroškov priprave ter najkrajšega časa priprave. #PERFEKTNAKAVA je samo café+co kava.

Rastete? Zaposlujete? Potrebujete v podjetju nov kavni avtomat?

Kava v vsakem podjetju mora biti #PERFEKTNAKAVA. S sodobnimi rešitvami oskrbe iz prodajnih avtomatov café+co bodo doseženi vaši standardi na področju kave in toplih napitkov, tako s strani kvalitete proizvodov, storitev, časa in stroškov. Vsaka vaša naslednja pavza bo vedno #PERFEKTNAPAVZA.
V današnjem tempu življenja popijemo največ kav na svojem delovnem mestu. Zato kava v podjetju ne sme biti le dobra, biti mora najboljša. #PERFEKTNAPAVZA.

Espresso s kremasto peno? Caffe Latte? Irish cappuccino? Ali pa Coffee-To-Go? Vse to lahko dobite samo s pritiskom na gumb “Vaše osebno svetovanje.

Zaslužite si in dobili boste #PERFEKTNAKAVO kot tudi #PERFEKTNOPAVZO.

JE ZMANJKALO KAVE?
NAROČITE SEDAJ.

Naroči

Aromatična kava, napitki & prigrizki: za Vas imamo rešitev!

Za zagotovitev #perfektnepavze z učinkovito oskrbo za vaše proizvodno podjetje, vam bo z veseljem svetovala naša izkušena ekipa.

Vaše osebno svetovanje

Versia Grande E

Die Profimaschine Versia Grande E
inkl. Unterschrank und Münzprüfer

Versia Grande I

Die Profimaschine Versia Grande I
inkl. Unterschrank und Münzprüfer

Versia Grande Doppio E

Die Profimaschine Versia Grande Doppio E
inkl. Unterschrank und Münzprüfer

Zum Shop

#BESTEPAUSE im Kombipaket

Coffeeshop Smart

Darfs ein bisschen öfter sein?
Schafft Kaffee & Heißes mit Tempo.

Coffeeshop L

Kavni avtomat Coffeeshop L
Popolnoma avtomatski izbor napitkov.

Versia Grande Doppio I

Die Profimaschine Versia Grande Doppio I
inkl. Unterschrank und Münzprüfer

La Rhea BL Grande

La Rhea Doppio

“V NAŠEM PODJETJU SE JE V PRETEKLIH LETIH V RAZLIČNIH ODDELKIH POJAVILO VEČ RAZLIČNIH KAVNIH NAPRAV. ISKALI SMO CELOVITO IN POENOTENO PONUDBO ZA VSE ODDELKE. CAFÉ+CO NAM JE USTVARIL REŠITEV, KI JE POENOSTAVILA OSKRBO, RAZŠIRILA ASORTIMA NAPITKOV, ZAGOTOVILA PREGLEDNOST NAD STROŠKI IN ZADOVOLJSTVO ZAPOSLENIH.”

#PERFEKTNAPAVZA

Do 25 zaposlenih:
Vrhunski servis in cena za vrhunsko raznolikost.

café+co rešitve za oskrbo iz prodajnih avtomatov so sestavljene iz treh komponent, ki ste jo kot stranka že plačali z vsakim nakupom kave ali drugega toplega napitka. Te komponente so:  avtomat, tekoča oskrba in ažuren servis. Za potrebno polnjenje ali v primeru tehničnih težav enostavno pokličite naš klicni center, ali pa nam pošljete E-mail. Sporočite le številko avtomata, s katero je označeno vsako prodajno mesto ter vrsto težave in nemudoma se zaženejo naši servisni postopki.

Strokovno svetovanje, prilagojena ponudba in vrhunska storitev: vaša cena je vedno najboljša.

Skoraj vsako podjetje ima različne potrebe in zahteve v zvezi s ponudbo kavnih napitkov. café+co je nenazadnje partner več tisoč strankam v 10 evropskih državah zato, ker lahko vedno ponudimo najboljšo rešitev in raznovrstne možnosti. Skupaj z vami določimo vaše potrebe ter izberemo za vas najprimernejši sistem oskrbe. Zagotovimo seveda, da se lahko zanesete na ceno, storitev in ponudbo. Vse kaj drugega ne bi bila #perfektnapavza.

Želim ponudbo

DODATNE MOŽNOSTI

Trajnost

Zagotovljena kakovost
od rastline do reciklaže.

Mali kavni avtomati

Udobno naročajte na spletu
in uživajte doma ali v pisarni.

Surovine

Med užitkom ne delajte pavze,
naročite surovine na spletu.