Do 10 oseb:
Vedno najboljša kava.
Vedno #perfektnapavza.

Prepričani smo, da mora kava tudi v manjših podjetjih izpolnjevati tri naloge. Mora biti na razpolago. Stroški morajo biti pregledni. In  preprosto mora biti dobra. Café+co vam omogoča obilo udobja in ugodja z najmanjšimi avtomati, ki so namenjeni  za uporabo do 10 osebam. Primerni so za manjše pisarne, trgovine ali delavnice. Espresso s kremasto peno? Caffe Latte? Ali pa Coffee-To-Go, ki bo z vami na poti, zmeraj in povsod, na voljo v različnih okusih kavnih specialitet, s kavnim posipom in piškotki? Vse to lahko dobite samo s pritiskom na gumb. Tako kot vso našo ponudbo in storitve. Samo kliknite zgoraj na “Vaše osebno svetovanje” in nas vprašajte kar vas zanima. Tako da bo tudi vaše podjetje deležno #perfektnepavze, ki ste si jo zaslužili.

Več informacij

Do 25 oseb:
Kava v podjetjih.
365 dni #perfektnapavza.

V današnjem času popijemo zaposleni ljudje največ kav prav na svojem delovnem mestu. Zato mora kava v podjetju preprosto biti dobra, kvaliteta pa mora biti stalna. Café+co vam omogoča obilo udobja in ugodja z ustreznimi avtomati za uporabo do 25-im osebam, ki so primerni za večje pisarne, trgovine ali delavnice. Espresso  močnega okusa? Caffe Latte z aromatično gosto peno? Ali pa Coffee-To-Go,  na voljo v različnih okusih kavnih specialitet, s kavnim posipom in piškotki? Vse to lahko dobite samo s pritiskom na gumb. Tako kot vso našo ponudbo in storitve. Samo kliknite zgoraj na “Vaš osebno svetovanje” in nam postavite vprašanje. Z veseljem vam bomo nanj odgovorili. Tako  bo tudi vaše podjetje dobilo #perfektnopavzo, ki  si jo zaslužite.

Več informacij

Do 50 oseb:
Naši avtomati srednjega razreda.

Pri oskrbi s kavo, drugimi toplimi napitki, prigrizki in osvežilnimi pijačami v podjetjih z do 50 zaposlenimi, je potrebno vedno loviti ravnotežje med kvaliteto in stroški. Dobava surovin in z distribucijo povezane storitve morajo potekati tekoče in nemoteno. Vsako podjetje, omenjene  velikosti, še ne razpolaga s svojo, dovolj veliko kuhinjo ali celo menzo. V tem primeru ponuja café+co prave rešitve. Raznolikost, možnost izbire, kvalitetna ponudba in nenehna razpoložljivost izdelkov, z omogočenim nadzorom stroškov, zagotovljenim servisom in potrebam prilagojenim svetovanjem. Naše rešitve se prilagajajo potrebam in zahtevam kupcev. Naš moto je: #perfektnapavza mora imeti enostavno perfekten okus. Café+co vam omogoča v podjetjih, z do 50 uporabniki, iz najrazličnejših dejavnosti, obilo udobja in ugodja. To  izpolnjujemo z ustreznimi avtomati kakovostnega srednjega razreda, ki pripravljajo kvalitetne kavne in druge  tople napitke. Dan si lahko polepšate tudi s hladnimi napitki in prigrizki iz naših avtomatov. Kliknite zgoraj na „Vaše osebno svetovanje“ in nas vprašajte kar vas zanima.

Več informacij

Nad 50 oseb:
topli in hladni napitki ter prigrizki kadarkoli.

V velikih podjetjih mora vse delovati kot dobra ura. Oskrba iz avtomatov, ki je učinkovita in kakovostno optimizirana tako tudi med odmori preprečuje izgube, zaradi morebitne neusklajenosti med procesi.  

Nemotena oskrba podjetij, z znatno več kot 50 zaposlenimi, ne sme izstopati le po kvantiteti. Kavni napitki morajo biti, preprosto povedano odlični! Kvaliteta mora biti usklajena z željami in kljub nizkemu številu možnih napak je naša obveza brezpogojno reševanje morebitnih pritožb. Višji razred café+co avtomatov tako predstavlja, s svojimi razširjenimi možnostmi, primerno in enostavno rešitev v podjetjih vseh velikosti. #perfektnapavza mora imeti enostavno perfekten okus. V tem vrhunskem razredu podjetij z več kot 50 zaposlenimi tako v industrijskih kot trgovskih  panogah. Café+co vam predstavi kavo in vso pripadajočo skupino izdelkov kot najbolj prijetne stvari na svetu. Samo kliknite zgoraj na „Vaše osebno svetovanje“ in nas vprašajte kar vas zanima. Tako, da bo tudi vaše podjetje dobilo #perfektnopavzo, ki ste si jo zaslužili.

Več informacij

Takšna je odlična izvedba in kvaliteta:
kava in specialitete za proizvodne obrate.

Zanesljiva oskrba, visoka kvaliteta storitev in dosledna kakovost izdelkov za zadovoljstvo vsakega uporabnika.

V velikih podjetjih mora vse delovati kot dobra ura. Oskrba iz avtomatov, ki je učinkovita in kakovostno optimizirana tudi med odmori preprečuje izgube, zaradi morebitne neusklajenosti med procesi.

Vsak dan nekaj sto, ali celo nekaj tisoč porcij kave, toplih napitkov, pijač ali prigrizkov zahteva predvsem tehnično in logistično popolnost in nenazadnje, kavni napitki morajo biti, preprosto povedano dobri! Izbira mora biti usklajena z željami uporabnikov in kljub nizkemu številu možnih napak je naša obveza brezpogojno reševanje morebitnih pritožb. V tem vrhunskem razredu podjetij z več kot  50 zaposlenimi, v najbolj raznolikih trgovskih in industrijskih podjetjih, café+co predstavi kavo in vso pripadajočo skupino izdelkov kot najbolj prijetne stvari na svetu. Espresso s kremasto peno? Caffe Latte? Ali pa Coffee To Go na voljo v raznih okusih kavnih specialitet, s kavnim posipom in piškotki? Vse to lahko dobite samo s pritiskom na gumb. Tako kot vso našo ponudbo in storitve. Samo kliknite zgoraj na „Vaše osebno svetovanje“. Tako, da bo tudi vaše podjetje dobilo #perfektnopavzo, ki ste si jo zaslužili.

Več informacij

#perfektnapavza v pisarni:
kava in specialitete. Z manj dela.

Poskrbite, da bodo stroški, kvaliteta in vaš trud končno v optimalnem razmerju: uspelo vam bo s café+co!

Najbrž želite na najlažji način trajno urediti problem kuhanja kave v pisarni? Torej je čas, da razmislite in se odločite za učinkovito, splošno in predvsem kvalitetno rešitev. Oskrba, ki vam jo ponuja café+co, je rešitev s katero bosta izpolnili vsa svoja pričakovanja in zahteve glede kave in toplih napitkov, z vidika kvalitetne izvedbe storitev in preglednosti stroškov.

Kliknite zgoraj na „Vaše osebno svetovanje“. Tako, da bo tudi vaše podjetje dobilo #perfektnopavzo, ki ste si jo zaslužili.

Mali kavni avtomati

Bencinska črpalka, nakupovalno središče
ali železniška postaja? Najboljša kava je
lahko povsod!

Razpolagate z dostopno javno površino v razstavne namene? Naši robustni a obenem elegantni sistemi kavnih avtomatov in hladilniki s prigrizki bodo nedvomno popestrili vašo ponudbo.

Espresso  močnega okusa? Caffe Latte s kremasto peno? Ali pa Coffee To Go, ki bo z vami na poti, na voljo v različnih okusih kavnih specialitet, s kavnim posipom in piškotki? Café+co pozna in se v koraku s časom trudi spoznavati zmeraj nove želje uporabnikov svojih storitev in jih, zaradi tega,  lahko tudi  skoraj v celoti  izpolni. Iz svojih avtomatov vam postreže osvežilne hladne napitke, okusne kombinacije sendvičev in najbolj priljubljene slane in sladke prigrizke, zanesljive kvalitete. Zanesljiva pa je tudi oskrba in vse spremljevalne storitve. Kliknite zgoraj na „Vaše osebno svetovanje“. Tako, da bo tudi vaše podjetje dobilo #perfektnopavzo, ki ste si jo zaslužili.

Več informacij

Lahko so tudi prigrizki in osvežilne pijače

Naša ponudba prigrizkov je na voljo za vašo #perfektnopavzo. Vašim potrebam prilagodimo ponudbo in vam za lažjo uporabo omogočimo uporabo najmodernejših plačilnih sistemov.

Več informacij

Trajnostne rešitve

Zagotavljanje kvalitete
od rastline do reciklaže.

Mali kavni avtomati

Enostavno naročite po spletu
in uživajte doma ali v pisarni.

Surovine

Neprestano uživajte v #perfektnipavzi:
Naročajte surovine preko spleta.