Skupina café+co - Pogled čez 'rob skodelice'

café+co je vodilna skupina na področju kakovosti in storitev na področju oskrbe s kavnimi avtomati in kavo v srednji in vzhodni Evropi.

Hauptsitz der café+co in Wien 23.

40.000 uporabnikov ceni našo ponudbo

Omogočiti ljudem, da se imajo dobro ob pritisku na gumb, je bil fokus že od samega začetka. Začetki café+co segajo v 70. leta ustanovitve avstrijskih podjetij Delikomat in Vendare, ki sta se kasneje združili in preimenovali v café+co International Holding. Trenutno je café+co največji avstrijski ponudnik in oskrbovalec avtomatov vseh vrst. Širitev izven Avstrije se je začela v začetku devetdesetih let prejšnjega stoletja z ustanovitvijo prvih mednarodnih podružnic.

Skupina café+co International, s sedežem na Dunaju, preko svojih hčerinskih podjetij, danes posluje, s skupno več kot 2.000 zaposlenimi, še v 7 državah: Češka, Madžarska, Nemčija, Poljska, Slovaška, Slovenija in Srbija.

café+co lokacije

Skupina CAFÉ+CO priznava osnovna načela zaščite podatkov v Evropski uniji in ustrezno poskrbi za zagotovitev skladnosti ureditvenih določil UREDBE (EU) 2016/679 EVROPSKEGA PARLAMENTA IN SVETA (DSGVO).Osebni podatki se zato zbirajo, obdelujejo in posredujejo samo, če obstaja ustrezna pravna podlaga (6. člen DSGVO), pri čemer se upošteva skladnost z osnovnimi načeli obdelave podatkov (5. člen DSGVO).

Ste za? Kontaktirajte nas!

Imate vprašanja?

Odgovore na najpomembnejša vprašanja najdete tukaj.

Vprašanja & odgovori

café+co

Odkrijte več o café+co tukaj.

O café+co