Pražarna kave - Namenimo čas dobri kavi.

Zmeraj si vzemimo čas zase in si privoščimo dobro kavo...

Vabimo vas na skupno doživetje ob uživanju najboljše kave. Vse naše kave odlikuje visoka kakovost zelene kave, ki jo zagotavljamo z neposrednim nakupom pri izbranih partnerjih. Kavna zrna pražimo ročno in v lastnih pražarnah. Naši pražarni mojstri z dolgoletnimi izkušnjami, kavo pražijo ravno toliko časa, da razvije svojo čudovito aromo.

  • RGE 0648
  • I Stock 903397254
  • I Stock 498209427
  • I Stock 504133073

I Stock 466906764 v2

Praženja kave se je potrebno naučiti - Naša posebnost kavnih zrn je počasno praženje z osebno noto

Pri aromi in okusu nam je zmeraj mar za vsako zrno kave. Vsa zrna vseh naših kav so počasi in nežno pražena v lastnih domačih pražarnah na Dunaju in v Celovcu. In tako je pripravljena skodelica za skodelico najboljše kave v kateri lahko okusite ljubezen do te obrti in znanje naših mojstrov praženja kavnih zrn.

Kdor zrna ne spoštuje, ga ne potrebuje

Ja res je tako. Mi zrna predelujemo le ročno, samo popolnoma zrela, izbrane kakovosti in iz tradicionalnih pridelovalnih območij. Pražimo jih počasi in ročno, da se lahko razvijejo polni okusi naše kave.

Vsako zrno ima svoj poseben značaj

Visokogorska zrna iz Ugande zorijo pod močjo ekvatorialnega sonca in v senci trpotčevih listov ter nosijo strast večinoma malih pridelovalcev kave. Zrna Arabika kave iz srednje in južne Amerike ter zrnja Robusta kave iz Indije rastejo na posebnih tleh in v optimalnem podnebju dozorijo v aromatične sadeže.


Kar pražimo mi zahteva čas in prefinjenost in po tem smo prepoznavni

Zrna prihajajo iz vsega sveta, kljub temu naša kava pričara domačnost. V naših dveh tovarnah kave na Dunaju in v Celovcu, naši mojstri kavo pražijo ročno in v majhnih količinah, z veliko časa in miru že več kot 100 let. Razpon vrst in okusa kav skupine café+co sega vse od močne, sadne do blago aromatične kave.

Kava podjetja café+co

Vsako zrno je praženo ročno.

STORITEV Storitev in varnost sta pri nas vedno v središču pozornosti.

Mi, café+co izpolnjujemo najvišje certifikacijske standarde, poenostavimo vam delo, nudimo celovito storitev in po želji poskrbimo tudi za vaš obračun naročenih izdelkov na avtomatu.

Rešitve za vsakogar

Ne glede na to ali gre za industrijsko podjetje s 3000 zaposlenimi ali za pisarno z 10 zaposlenimi, mi imamo za vsakogar primerno rešitev. Na skupnem posvetu bomo izvedeli več o vaših zahtevah in željah, na osnovi česar bomo izdelali skupno, individualno in za vas ravno pravšnjo ponudbo.

Storitve café+co

Višji od Triglava

Ko gre za proizvodnjo, predelavo, okus, storitev, zadovoljstvo strank in našo odgovornost, so naši standardi preprosto zmeraj najvišji.

Kvaliteta café+co

Ste za? Kontaktirajte nas!

Imate vprašanje?

Odgovore na najpogostejša vprašanja najdete tukaj.

Vprašanja & odgovori

café+co

Tukaj lahko najdete več podrobnosti o café+co.

O nas