Mann und zwei Frauen sitzend bei einer Kaffeepause, im Hintergrund ein café+co Transparent

Najboljša pavza - Življenje je prekratko, da ne bi uživali in si ne privoščili odmora.

Eine Frau sitzt seitlich zur Kamera mit geschlossenen Augen auf einer Bank und genießt eine Tasse Kaffee

V vsakem trenutku vaša najboljša pavza

Pavze so potrebne povsod in za vsakogar, za sprostitev, za umiritev in zbistritev misli. Kadar se čaka ali je odmor vsakodneven je vsaka bolj ali manj kratka pavza, neglede na razlog zanjo, smotrna. Naj bo vaša pavza obdana s pozitivnimi mislimi ob dobrem počutju. Zapeljivo dišeča kava dobrega okusa naj pri vas sproži občutek zadovoljstva in sproščenosti.   

Eine lachende Frau mit einem zerteilten Croissant in den Händen

Moja najboljša pavza v duetu... café+co

Ponujamo vam najboljšo izbiro, najboljšo storitev, najboljši okus v najboljši velikosti. Toda kaj je najboljše? Kaj res potrebujete? Mi najdemo rešitve za vaše potrebe – to je naša osnovna dejavnost. Kaj imate vi od tega? Več časa za vašo osnovno dejavnost in veliko zadovoljnih zaposlenih, strank in obiskovalcev vsak dan.

Lächelnde Frau hält Kaffeebecher mit beiden Händen

Moja perfektna pavza je café+co

Espresso za prebujanje, prigrizek za potešitev lakote, hladna pijača za osvežitev. S café+co lahko lahko svojim strankam in zaposlenim kadar koli ponudite trenutke odmora z največjim užitkom. Zahvaljujoč našim izkušnjam in obsežni ponudbi storitev bomo skupaj z vami poiskali najboljšo oskrbo za vaše zaposlene, stranke in obiskovalce. Stvari se lotevamo natančno in osredotočeno, zmeraj pripravljeni najti preproste rešitve tudi v kompleksnih okoljih.

café+co pražarna kave

Kavi privoščimo čas tudi z ročnim praženjem po postopku dolgotrajnega bobna. Raznolikost okusa je neprimerljiva in neprecenljiva.

Odkrijte sedaj

café+co asortiment

Naši proizvodi vas bodo vedno okrepčali ter osvežili, da boste pripravljeni za največje napore.

Odkrijte sedaj

allMe - je pavza

Blagovna znamka allMe je naša lastna blagovna znamka prigrizkov in odgovor na vsakodnevne izzive v vsakdanjem življenju. Jasno, preprosto, jedrnato in okusno allMe ponuja prave izdelke za vsak trenutek in za vsakogar - bodisi svež prigrizek, okusen topli obrok, sladko skušnjavo, osvežilno pijačo in še in še...

  • P6291908
  • 20220630 88
  • 20220630 41
  • IMG 1882

Za perfektno pavzo

Pripravljeni?

Kontaktirajte nas ali obiščite naš razstavni prostor! Z veseljem vam ponudimo perfektno pavzo z najboljšo kavo in drugimi toplimi napitki, hladno pijačo in prigrizki.

Imate vprašanje?

Odgovore na najpogostejša vprašanja najdete tukaj.

Vprašanja & odgovori

café+co skupina

Podrobnosti o café+co.

O nas