Presse2021-04-16T09:11:13+02:00

januar 2019

PRENOVA SPLETNE STRANI 2019

Z vstopom v novo leto in posodobitvijo celostne podobe podjetja smo seveda posodobili tudi spletno stran. Novi oblikovalski pristopi, nov trend, nov izgled, seveda tudi na vseh mobilnih napravah. Upamo, da boste uživali v predstavitvi vsega, kar smo pripravili za vas.

maj 2017

MARATON TREH SRC – RADENCI 2017

Pravijo, da do tretjega gre rado … tudi pri nas, na Delikomatu,  je tako.

Letos smo se, že tretjič, udeležili Maratona v Radencih. Za štartno črto smo  ponovno stale tudi štiri predstavnice ženskega dela podjetja, ki smo premagale 5 km traso Oazinega teka.

Večina moškega  dela ekipe se je podala na 10 km progo, najbolj vzdržljiv pa na 21 km.

Skupaj, z mislijo vsi za enega in eden za vse, smo preživeli sončno dopoldne v športnem duhu in dokazali, da skupaj zmoremo več.

Bili smo tretjič in bomo tudi četrtič.

 

Ana Rajšp

februar 2017

OBISKALI SO NAS KURENTI …

Prišel je čas, ko se bo zima počasi poslovila. K nam, na Delikomat, so že drugo leto zapored, pomlad prinesli in s svojim plesom odgnali zimo tudi kurenti, ki so se pripeljali iz Rogoznice.

Sprejele in pogostile so jih čarovnice, ki so na svojih metlah, ravno na pustni torek, priletele na Delikomat in zacoprale ta dan.

Skupaj bomo odgnali zimo.

januar 2017

53. Zlata lisica

Še ena Zlata lisica je minila v duhu vrhunskega smučanja in odlične kave.

Letošnja 53. Zlata lisica je potekala prvi vikend januarja 2017.

Več tisoč  glavi množici  se je   vtisnila v spomin zaradi slovesa  izvrstne slovenske smučarke in polarnega mraza, ki je ravno ta vikend zajel našo državo. Navijače so, zraven adrenalina ob nastopu naših smučark in slovesu šampionke, pogreli tudi naši topli napitki.

Cel vikend je Delikomatova ekipa skrbela za premražene obiskovalce in organizatorje.

Ana Rajšp

maj 2016

36. Maraton treh src …

Leto se je hitro obrnilo, že je bila topla majska sobota, 21. maj,  ko smo se »Delikomatovci« odpravili v Radence.

Tokrat so na štartni črti stali le moški predstavniki podjetja. Z veliko dobre volje in nasmehom na obrazu so se podali na 5, 5 in 10 km progo. Pretekli so ju kot za šalo, kot se za »Delikomatovce« spodobi …

Morda se jim prihodnje leto spet pridruži nežnejši spol …

 

Ana Rajšp

marec 2016

55. POKAL VITRANC

4. marca smo se v Kranjski Gori prebudili v zasneženo pravljico. Te dni, med 4. in 6. marcem, je bilo v Kranjski Gori tekmovanje za Pokal Vitranc.

Organizatorji pokala, kot tudi del naše ekipe niso mirno spali. Celo noč so pripravljali progo Podkoren za veleslalom s katerim so pričeli že 55-o tekmovanje za Pokal Vitranc. Vse delavce na progi smo z našimi toplimi napitki vsaj malo ogreli in jim vlili moči, ki so jo nujno potrebovali saj so bili pred njimi trije naporni dnevi.

Z našo ledeno kavo in toplimi napitki smo postregli obiskovalcem v  Podkorenu. Največje zanimanje je požel naš irish, med obiskovalci in  organizatorji.

Po sončnem petku sta sledila dva vremensko pestra dneva. Od dežja, snega do sonca, ki je želel pokukati skozi oblake. Organizatorjem je po vseh neprespanih nočeh, po treh tekmah za svetovni pokal, uspelo  pripeljati Pokal Vitranc do konca.

Veseli smo, da smo jim lahko vsaj malo pomagali v teh napornih dneh.

Na prihodnje leto …

 

Ana Rajšp

januar 2016

52. Zlata lisica Maribor

Tudi letos, kot že vrsto let do sedaj, smo si ogledali smučanje najboljših svetovnih smučark iz prve vrste, iz dna ciljne arene.

30. in 31. januarja 2016 je bilo na strminah Mariborskega Pohorja organizirano tekmovanje v svetovnem pokalu za Zlato lisico, letos že 52. po vrsti.

Obiskovalcem smo postregli z našimi toplimi napitki iz naše potujoče kavarne.

Žal, tekmovanju vreme ni bilo naklonjeno. Po izpeljani prvi tekmi, v soboto, kjer je naša Ana Drev stala na zmagovalni stopnički za drugo mesto, je bilo  v nedeljo, na našo žalost in žalost obiskovalcev ter organizatorjev, tekmovanje odpovedano.

 

Ana Rajšp

maj 2015

»Zdrav duh v zdravem telesu« … Maraton Radenci 2015

V današnjem tempu življenja je vse bolj pomembno, da če želimo biti v svojem delu in življenju uspešni, je nujen del le tega tudi športna aktivnost. Tudi na Delikomatu skrbimo za zdravje in kondicijo. Letos smo se udeležili 35. Maratona treh src v Radencih, ki je potekal 16. maja. Na oblačen dan, ki je bil ravno primeren za tek, se je ekipa petnajstih, rekreativnih tekačev zaposlenih na Delikomatu, zbrala na startu. Štiri članice nežnejšega spola smo se odpravile na Oazin tek, moški predstavniki so se podali na 10 km progo, najbolj zdržljiv in z največ kondicije med nami pa na 21 km, ki jo je pretekel v 98 minutah in dosegel svoj osebni rekord. Polni elana in pripravljeni na nove izzive smo zaključili naš tekaški dan in se enoglasno odločili, da pridemo v Radence še kdaj.

Ana Rajšp

marec 2015

54. Pokal Vitranc 2015

Sončno vreme, izjemno vzdušje, ogromno navijačev, odlična proga, dobra tekma. Tako se lahko tudi letos strne letošnje dogajanje ob 54. Pokalu Vitranc.

Z našo moško ekipo, kot že vrsto let, slabo, a smo se mi potrudili in držali dobro voljo pokonci. Letošnje leto so se izkazali tudi navijači, kateri so kljub neuspehu slovenske reprezentance prišli v velikem številu in vzpodbujali tekmovalce sobotne in nedeljske tekme.

februar 2015

ZLATA LISICA 2015

21. in 22. februar. Bili sta sončna sobota in oblačna ter deževna nedelja. Vsi  pogledi so bili uprti na snežni stadion pod Pohorjem. Bilo je veliko navijačev, ki so prišli stiskat pesti za naše punce, še posebej za Tino. Kot že več let zapored smo navijali tudi mi, » Delikomatovci«, bili smo na prizorišču, kjer smo navijače, organizatorje in tekmovalke razvajali z našimi toplimi napitki.
Bilo je poskrbljeno za energijo in dobro voljo navijačev, kljub temu, da se, žal, naša pričakovanja, niso uresničila. Vsi skupaj smo držali pesti in močno navijali a šport je šport in nič ni predvidljivo.
Kljub vsemu smo preživeli rahlo naporen a vznemirljiv in lep vikend.

Ana Rajšp

oktober 2014

49. Borštnikovo srečanje

V mesecu oktobru vsako leto poteka pod streho Slovenskega narodnega gledališča Maribor festival Boršnikovo srečanje, ki je edini festival v Sloveniji, kjer se na ogled postavi gledališka umetnost pretekle sezone iz celotne Slovenije. Festival se okrona s podelitvijo Boršnikovih nagrad posameznim ustvarjalcem, najvišje priznanje tega festivala je Boršnikov prstan, ki ga vsako leto dobi nekdo iz umetnosti igre, naj je to v filmih ali na odrskih deskah.

Letos je potekal v štajerski prestolnici že 49. festival Boršnikovo srečanje na katerem so se zvrstile tako tekmovalne predstave kot predstave spremljevalnega programa. Na festivalu smo bili prisotni tudi mi, Delikomat, saj smo že nekaj let zapored sponzor tega festivala. Z našimi toplimi napitki na dveh prizoriščih, SNG Maribor in Naskov dvorec, poskrbimo, da postanejo naporni dnevi slovenskih igralcev ter organizatorjev festivala manj stresni in, da se lahko okrepčajo z njimi.

Življenje je igra, igrajmo jo …

DELIKOMAT SE PREDSTAVI

DELIKOMAT je slovensko podjetje, kjer že 20 let skrbimo za bogato in kvalitetno ponudbo kav, toplih napitkov in prigrizkov v številnih podjetjih, šolah, bolnišnicah, bencinskih servisih in drugih ustanovah.  Zaupa nam več kot 3 tisoč podjetij, ki nam prepuščajo prijetno skrb, da njihove zaposlene in poslovne partnerje razvajamo z odlično kavo. Podjetje Delikomat s široko servisno mrežo oskrbuje kar 7 tisoč avtomatov po vsej Sloveniji in zaposluje že več kot 110 ljudi. Kavomati ponujajo kave priznanih blagovnih znamk (Jacobs, Nescafe, Barcafe, …), odlikujejo pa jih tudi hitrost priprave in enostavnost plačila.

V podjetju uvajamo najsodobnejše tehnologije plačilnih sistemov, ki omogočajo plačila s kreditnim ključem in mobilnim telefonom preko plačilnega sistema Moneta. Razvoj podjetja je posledica stalnih procesnih izboljšav, izboljševanja storitve servisiranja in številnih novosti v ponudbi.

Formula našega uspeha
Naš uspeh oblikujejo znanje, vlaganja v razvoj, trud ter nenehna prizadevanja po spreminjanju stvari na bolje. Zasluge za naš uspeh pripisujemo tudi mreži in potencialu velikega mednarodnega podjetja, ki nam prinaša sinergijske učinke pri doseganju skupne kvalitete surovin in drugih standardov poslovanja.

Title