Elektronski plačilni sistemi

Moderno in nujno je, da si vsako kavo lahko plačamo HITRO in ENOSTAVNO. Moderni trendi težijo k uporabi brezgotovinskega nakupa kave ali drugega napitka. Brezgotovinski način plačevanja je v Sloveniji zelo razširjen v obliki plačevanja s kreditnimi in debitnimi karticami, telefonskimi aplikacijami, ipd.
Bodite moderni, hitri in prihranite čas in slabo voljo, ko iščete drobiž v žepih oblačil.
Na vseh prodajnih avtomatih café+co je mogoče dobiti najboljšo kavo v službi in v mestu z »gotovino« in z vsemi brezstičnimi plačilnimi metodami.

Deli ključ Smart

café+co vam ponuja možnost nakupa najhitrejše kave v službi in v mestu s pomočjo elektronskega »ključa« oziroma »obeska«. Ključ enostavno napolnite z želeno vrednostjo, katero koristite za nakupovanje izdelkov.
Ključ je najboljši plačilni način, ko narava in način dela ne omogočata plačevanja z gotovino ali brezstičnimi plačilnimi karticami.

café+co SmartPay – HITRO. ENOSTAVNO. PLAČANO.

café+co brezstična plačilna kartica je moderna zamenjava ali nadgradnja plačilnega ključka. Kartico priporočamo v uporabo v manjših delovnih enotah, pisarnah. Kartico vam lahko po vašem naročilu polnimo tudi »na daljavo«.
café+co se je zavezal k trendom, k brezstičnosti… zavezani smo v prihodnost. Našo kavo si privoščite brezgotovinsko, brez dodatnih stroškov in predplačil. Naj bo vsaka kava #PERFEKTNAKAVA.

Hitro, enostavno, brezstično

Prislonite in uživajte – najbolje kar s skodelico café+co kave se nam pridružite in si privoščite #PERFEKTNOPAVZO.

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Varovanje osebnih podatkov.
I Accept

SMARTPAY

ŽELIM SMARTPAY