Elektronski plačilni sistemi

Moderno in nujno je, da si vsako kavo lahko plačamo HITRO in ENOSTAVNO. Moderni trendi težijo k uporabi brezgotovinskega nakupa kave ali drugega napitka. Brezgotovinski način plačevanja je v Sloveniji zelo razširjen v obliki plačevanja s kreditnimi in debitnimi karticami, telefonskimi aplikacijami, ipd.
Bodite moderni, hitri in prihranite čas in slabo voljo, ko iščete drobiž v žepih oblačil.
Na vseh prodajnih avtomatih café+co je mogoče dobiti najboljšo kavo v službi in v mestu z »gotovino« in z vsemi brezstičnimi plačilnimi metodami.

Deli ključ Smart

café+co vam ponuja možnost nakupa najhitrejše kave v službi in v mestu s pomočjo elektronskega »ključa« oziroma »obeska«. Ključ enostavno napolnite z želeno vrednostjo, katero koristite za nakupovanje izdelkov.
Ključ je najboljši plačilni način, ko narava in način dela ne omogočata plačevanja z gotovino ali brezstičnimi plačilnimi karticami.

café+co SmartPay – HITRO. ENOSTAVNO. PLAČANO.

café+co brezstična plačilna kartica je moderna zamenjava ali nadgradnja plačilnega ključka. Kartico priporočamo v uporabo v manjših delovnih enotah, pisarnah. Kartico vam lahko po vašem naročilu polnimo tudi »na daljavo«.
café+co se je zavezal k trendom, k brezstičnosti… zavezani smo v prihodnost. Našo kavo si privoščite brezgotovinsko, brez dodatnih stroškov in predplačil. Naj bo vsaka kava #PERFEKTNAKAVA.

Hitro, enostavno, brezstično

Prislonite in uživajte – najbolje kar s skodelico café+co kave se nam pridružite in si privoščite #PERFEKTNOPAVZO.

SMARTPAY

ŽELIM SMARTPAY