To je café+co kavni kotiček

Časi se spreminjajo: ljudje smo nenehno v gibanju in cenimo okolico, ki se prilagaja našim zahtevam. Café+co kavni kotiček je prav takšen. Tukaj lahko ponudimo popolno oskrbo na enem mestu. Najboljša kava? Kje drugje, če ne prav tukaj? Prigrizki in osvežilni napitki? Popolnoma enostavno in hitro – ponudimo lahko od sendvičev do sadnih jogurtov, sveže, celo “veggie”. A café+co kavni kotiček lahko ponudi še precej več. Med uživanjem v kavnih specialitetah si lahko napolnite svoj mobilni telefon ali si omislite za vašega mobilnega spremljevalca še dodatno opremo.  Vse to je café+co kavni kotiček – moderno in prijazno urejen prostor na pravem mestu. Tam, kjer enostavno potrebujete café+co kavni kotiček, da bodo vaše stranke lahko, tudi ko nimajo veliko časa, uživale v #perfektnipavzi.

café+co kavni kotiček na pravem mestu

V bolnišnicah, na železniških postajah, letališčih, samopostrežnih bencinskih črpalkah, poslovnih zgradbah – café+co kavni kotiček se prileže povsod in dopolni okolico, kot je le-to mogoče in potrebno glede na lokacijo in obiskanost. Za postavitve kavnih kotičkov, na mestih kjer je na voljo le omejen prostor, se seveda lahko optimizira ponudba in izvedba. Z našimi izkušnjami se lahko prilagodimo skoraj vsaki želji. Vse kaj drugega ne bi bila #perfektnapavza.

Kontaktirajte nas

café+co kavni kotiček
Popolna oskrba na enem mestu.

Hitro. Sveže. Vedno na razpolago. Tako kot nam je v teh modernih časih všeč in smo navajeni, tako smo tudi zasnovali in izvedli naš café+co kavni kotiček. V bolnišnicah, samopostrežnih bencinskih črpalkah ali železniških postajah – kava za ‘na-pot’ in veliko drugih možnosti osvežitve in okrepčila, ne da bi čakali v vrsti. Za majhno in hitro #perfektnopavzo.

“café+co kavni kotiček je poživil našo prodajno lokacijo in nam odvzel skrb za celotno “Take-Away-Gastro” ponudbo. Sedaj ne potrebujemo oskrbnika in nimamo nobenih skrbi s storitvijo, dobili pa smo perfektno oskrbo za naše stranke – brez čakanja v vrsti.”

#PERFEKTNAPAVZA

Pri nas hitro pridete do kave & več.

café+co kavni kotiček na pogosto obiskanih lokacijah ter javnih mestih ali zgradbah omogoči hitro in popolno oskrbo na enem mestu. Privoščite si kavo, druge tople napitke, prigrizke, osvežilne napitke & več. Vse pod eno streho.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Varovanje osebnih podatkov.
I Accept